Eerste date kado

Ga je op een (eerste) date? Dan wordt het absoluut gewaardeerd wanneer je een cadeautje voor hem of haar meeneemt. Dit is een blijk van waardering en hoeft echt geen dure aangelegenheid te zijn. Het is zelfs beter wanneer het geen dure aangelegenheid is, want dan zou je date zich alleen maar vervelend voelen dat hij of zij niets voor jou heeft meegenomen. Iets kleins dus. En bij voorkeur iets met een persoonlijke touch. Wij hebben enkele handige eerste-date-cadeau tips voor je.

Een doosje met chocolaatjes

Simpel maar doeltreffend: een doosje met chocolaatjes doet het eigenlijk altijd goed. Je weet wat men zegt: liefde gaat door de maag. Door er een lief kaartje bij te doen, geef je het presentje een persoonlijke touch. Wil je echt uitpakken? Laat dan bijvoorbeeld gepersonaliseerde M&M's maken met zijn of haar naam op. Dat maakt het pas écht speciaal.

Een cd'tje branden

Hebben jullie al ooit gesproken over de telefoon of gemaild? Dan is het altijd handig om dit te gebruiken bij het cadeau. Wanneer je bijvoorbeeld fan bent van een band, en wanneer je denkt dat je date dit ook zou kunnen waarderen, dan is het natuurlijk hartstikke leuk om een cd'tje te branden met jouw favoriete nummers. Persoonlijk, goedkoop en toch een welgemeend cadeau!

Een lekkere fles wijn

Het is natuurlijk ook altijd goed om iets mee te nemen waar jullie beiden iets aan hebben. Denk bijvoorbeeld aan een flesje wijn, dat jullie samen op de date-night kunnen opdrinken. Neem wel iets mee wat je date ook lekker vindt, het hoeft niet persé alcohol of wijn te zijn. Het kan bijvoorbeeld ook een speciale rozen-limonade zijn, of een fles martini. Denk in ieder geval aan hem/haar, en niet alleen aan jezelf.